About us

The captains of the #spon(sor)ship

#spon Influencer Marketing is ontstaan vanuit een passie, Koen Dulfer en Eelco Kingma zijn in 2009/2010 zelf begonnen met het maken van YouTube video’s. Naast #spon zijn zij ook de partij achter de DYTG (Dutch YouTube Gathering) en de Hashtag Awards. Vanaf moment 1 staan zij al middenin de online video community en dit zorgt ervoor dat zij vrijwel iedere influencer persoonlijk kennen, maar iedereen kent ook Eelco en Koen.

De afgelopen 2,5 jaar heeft #spon voor een hele hoop mooie partijen mogen werken, denk aan bedrijven als Disney, Samsung, Sony, SodaStream en Ravensburger. We doen dit voor veel partijen als een extensie van hun marketing afdeling; met een expertise op het gebied van influencer marketing.

Omdat #spon deze unieke achtergrond heeft kunnen wij de vertaalslag maken van wat onze klanten willen naar wat de influencer moet doen. We kunnen meedenken in creatieve concepten en hebben een unieke kijk op de influencer wereld.

Bij #spon weten we wat normale en marktconforme prijzen zijn; We hebben namelijk een rekenmodel ontwikkeld waarmee we de beste prijzen kunnen onderhandelen. Dit zijn de beste prijzen, waardoor we een fundering kunnen leggen voor een langdurige samenwerking.

Koen Dulfer (links) en Eelco Kingma (rechts)